• Slide - Metazet/FormFlex 1
  • Slide - Metazet/FormFlex 2
  • Slide - Metazet/FormFlex 3
  • Slide - Metazet/FormFlex 4

Werken bij Metazet/FormFlex

Metazet speelt een vooraanstaande rol in de glastuinbouw vanwege haar zeer brede assortiment in verwarmingsmaterialen, transport- en teeltsystemen en draadproducten. Bij Metazet werken ruim 100 collega’s wereldwijd samen om bij onze (inter) nationale klanten uitdagende installaties te realiseren en onze hoge kwaliteit producten te leveren. Het assortiment varieert van teelttafels, teeltgootsystemen tot buisrailsystemen, hijsinstallaties, intern transportsystemen. Ons werkterrein loopt van Scandinavië tot Zuid-Afrika en van China tot Europa en Noord Amerika.

Wat biedt Metazet/FormFlex jou?

Motivatie, collegialiteit, gezonde werklust, betrokkenheid en verantwoording zijn selectiecriteria die bij ons zwaar wegen. De kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten en diensten hebben bij ons de hoogste prioriteit. Om dit te waarborgen begeleiden wij nieuwe personeelsleden optimaal. De werknemers vormen tenslotte de basis van onze succesvolle onderneming. Nieuwe collega’s worden vanzelfsprekend niet aan hun lot overgelaten. Zij doorlopen een uitgebreid inwerkprogramma waarbij zij alle facetten van het bedrijf, de functie, en de collega’s van Metazet/FormFlex leren kennen.

De informele werksfeer, Westlandse mentaliteit, nette en prettige werkplekken en een goede feed back, zorgen er mede voor dat nieuwe collega’s zich snel bij ons thuis voelen en graag bij Metazet/FormFlex werken.

Metazet/FormFlex biedt zijn medewerkers een baan met uitdaging, doorgroei en verantwoording. Een functie waarbij de persoonlijke kwaliteiten optimaal benut worden. Tegenover onze eisen en jouw inzet stellen wij een goed salaris wat past bij de zwaarte van de functie. Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden en scholingsmogelijkheden zijn uitstekend.

Naast de geldelijke beloning wordt er ook veel zorg besteed aan activiteiten voor de personeelsleden, partners en kinderen zoals bijvoorbeeld personeelsweekenden, familiedagen, sportieve activiteiten, vrijdagmiddagborrel en andere personeelsavonden met verschillende activiteiten.

Dit alles bij elkaar maakt Metazet/FormFlex een bijzondere werkgever waarbij het prettig is om te werken.

Wees bij interesse zo vrij om te reageren. Uiteraard zijn wij ook geïnteresseerd in open sollicitaties.

Ook is het mogelijk om bij Metazet/FormFlex een stage of afstudeeronderzoek te doen. Metazet heeft passie voor techniek. Deze passie dragen wij graag over aan jonge mensen met ambitie. Daarom heeft Metazet regelmatig een aantal stage en afstudeerplaatsen (VMBO, MBO, HBO en universitair) beschikbaar.

Metazet/FormFlex is een gecertificeerd leerbedrijf (Kenteq en Ecabo) en aangesloten bij het metaal- en elektroconvenant van het ISW.

Voor meer informatie betreffende de mogelijkheden en werken bij Metazet kun je contact opnemen met Henry Huiskens, telefoon 0174-225822 of mailen naar henryhuiskens@metazet.com