• slide 1
  • Slide 2

Metazet/FormFlex wint PCA Award voor beste nieuwe product

Op deze conferentie en vakbeurs op het gebied van hydroponics en glastuinbouw delen experts uit Australië, Nieuw-Zeeland, Nederland en andere landen hun kennis over o.a. de laatste technologieën, klimaat beheersing, teelttechnieken, water en energie besparing, ziekte- en plagenbestrijding, en nog veel meer.

Metazet/FormFlex heeft in de aanloop van deze conferentie al veel positieve respons ontvangen op het nieuwe automatische bestuivingssysteem. Veel kwekers in Australië hebben te maken met het tijdrovende handmatige bestuiving, vanwege het van nature ontbreken van hommels en het verbod op importeren hiervan.

Wilfred Lange en Stefan Nieuwenhuyzen van Metazet / FormFlex waren zeer verrast en verheugd toen zij in Australië de Award uitgereikt kregen. “We hadden geen idee dat we genomineerd waren voor deze geweldige prijs. Maar we zijn uiteraard erg blij en trots dat dit nieuwe systeem zo positief ontvangen is in Australië! “

Momenteel worden nog twee testsystemen geïnstalleerd bij zaadselectiebedrijven. Hierna zal het systeem volledig gereed zijn voor de verkoop.