• Slide - Metazet/FormFlex 1
  • Slide - Metazet/FormFlex 2
  • Slide - Metazet/FormFlex 3
  • Slide - Metazet/FormFlex 4

Privacy Verklaring

Hier vind je de privacy verklaring van Metazet FormFlex. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door Metazet FormFlex.

Inleiding

In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten.

De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

Metazet FormFlex

Je leest op dit moment de privacy verklaring van Metazet FormFlex. Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Metazet FormFlex verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring.

Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door Metazet FormFlex, neem dan gerust contact op.

Metazet FormFlex | +31 174-225822

De Lierseweg 6 | 2291 PD | Wateringen

BTW nummer NL820189285B01 | KVK nummer 27242562

Doel gegevens

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Metazet FormFlex. Deze worden hieronder toegelicht.

Contact opnemen

Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met Metazet FormFlex via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een voorstel of een dienst aan te kunnen bieden, zoals je naam, bedrijfsnaam, e-mailadres, telefoonnummer en projectomschrijving.

Analytics

De website van Metazet FormFlex verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt.

Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming, dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan.

Ontvangers

De gegevens die Metazet FormFlex ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:

Hosting

De e-mail van Metazet FormFlex wordt gehost bij Microsoft Office 365. Als jij contact opneemt via de formulieren of via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van Microsoft.

Website

De website en back-ups van de website worden gehost bij WideXS. Gegevens die jij achterlaat op de website van Metazet FormFlex zijn op de servers van WideXS opgeslagen.

Opslag periode

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Metazet FormFlex, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij wij op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

Contact opnemen

Op het moment dat je contact opneemt met Metazet FormFlex via mail, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, bedrijfsnaam, en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.

Analytics

De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

Beveiliging

Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software.

De persoonsgegevens die door Metazet FormFlex of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificiatie.

Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit software gegenereerd en verstuurd naar Metazet FormFlex. Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces.

De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

Jouw rechten

Recht op inzage

Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Metazet FormFlex vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Metazet FormFlex. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

Recht op rectificatie

Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door Metazet FormFlex.

Recht op wissen van gegevens

Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Metazet FormFlex vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

Recht op het indienen van een klacht

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Metazet FormFlex niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.

Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)

Wil jij niet dat Metazet FormFlex jouw gegevens gebruikt? Dan het je het rechtop het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens.

Het gebruik maken van deze rechten kan via henryhuiskens@metazet.com onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, id-bewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen een week te reageren.

Plichten

Metazet FormFlex verwerkt persoonsgegevens op grond van gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van Metazet FormFlex via e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Je e-mailadres of telefoonnummer is bijvoorbeeld nodig om contact met je op te nemen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Metazet FormFlex de betreffende dienst niet aanbieden.

Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met Metazet FormFlex met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen, dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd.

Metazet FormFlex behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Metazet FormFlex dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Metazet FormFlex te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande gegevens.

info@metazet.com | +31-174-225822

De Lierseweg 6 | 2291 PD | Wateringen

BTW nummer NL820189285B01 | KVK nummer 27242562