• Slide - Metazet/FormFlex 1
  • Slide - Metazet/FormFlex 2
  • Slide - Metazet/FormFlex 3
  • Slide - Metazet/FormFlex 4

Meerdere technische vacatures

40 uur per week

Omschrijving bedrijf

Metazet / FormFlex is een metaalbewerkingsbedrijf en speelt een vooraanstaande innovatieve rol in de glastuinbouw vanwege haar zeer brede assortiment in verwarmingsmaterialen, hijs- transport- en teelt(goot)systemen, presentatietafels, (elektrische) karren en draadproducten.

Bij Metazet / FormFlex werken wereldwijd ruim 150 collega’s samen om bij onze (inter-) nationale klanten uitdagende installaties te realiseren en onze producten van hoge kwaliteit te leveren. In onze uitstekend geoutilleerde productieruimte van 11.000m² produceren wij producten met behulp van een geavanceerd machinepark waaronder platen en kokerlasers, draadbuigrobots, lasrobot en CNC profileermachines.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek voor diverse functies naar (beginnende) technische medewerkers met een mbo 4 / hbo werktuigbouwkunde opleiding

Plezier in het werk

Motivatie en plezier ontstaan wanneer je werkzaamheden verricht die dicht bij je eigen interesse liggen en waar je goed in bent. Metazet / FormFlex streeft ernaar de medewerkers te plaatsen waarbij hun persoonlijke kwaliteiten en talenten het meest tot zijn recht komen.

Start

Je start met een zeer uitgebreid en intensief inwerkprogramma binnen onze hoofdvestiging in Wateringen waarbij je alle collega’s en ons productenpakket leert kennen. Tijdens je inwerkperiode krijg je een goed beeld van welke type werkzaamheden er zijn en waar je de meeste voldoening uit haalt en je energie in kwijt kunt. Na deze inwerkperiode stemmen we samen af welke functie het beste bij je past.

Wat verwachten we van jou

In de eerste plaats iemand die graag met collega’s samenwerkt, betrokken, gemotiveerd en loyaal en nauwkeurig is. Daarnaast beschik je over een werktuigbouwkundige achtergrond op MBO / HBO niveau door opleiding of ervaring. Werkervaring en affiniteit met de tuinbouwbranche is een pré.

Wat biedt Metazet/FormFlex jou

Een solide bedrijf met gemotiveerde collegiale collega’s met een gezonde werklust, betrokkenheid en verantwoording. Een bedrijf waar het de intentie is om een lang dienstverband met elkaar aan te gaan en met elkaar continue door te groeien en te ontwikkelen. Een open communicatie, informele prettige werksfeer met vele personeelsactiviteiten, platte organisatiestructuur, nette en prettige werkplekken en een goede feed back. Een baan met uitdaging en eigen verantwoording. Een functie waarbij de persoonlijke kwaliteiten optimaal benut worden. Daarnaast een goed salaris wat past bij de zwaarte van de functie en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en scholingsmogelijkheden.  

Reageren op deze functie

Spreekt ons bedrijf en de functie je aan? Stuur dan je motivatie en CV naar Metazet/FormFlex  t.a.v. Henry Huiskens, De Lierseweg 6, 2291 PD Wateringen of per e-mail  henryhuiskens@metazet.com.

Voor verdere bedrijfsinformatie zie website: www.metazet.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld