• Slide - Metazet/FormFlex 1
  • Slide - Metazet/FormFlex 2
  • Slide - Metazet/FormFlex 3
  • Slide - Metazet/FormFlex 4

VACATURE MEDEWERKER BEDRIJFSBUREAU

40 uur per week

Omschrijving bedrijf

Metazet / FormFlex speelt een vooraanstaande innovatieve rol in de glastuinbouw vanwege haar zeer brede assortiment in verwarmingsmaterialen, transport- en teelt(goot)systemen, presentatietafels, (elektrische) karren en draadproducten.

Bij Metazet / FormFlex werken wereldwijd ruim 150 collega’s samen om bij onze (inter-) nationale klanten uitdagende installaties te realiseren en onze producten van hoge kwaliteit te leveren. In onze uitstekend geoutilleerde productieruimte van 17.000m²  produceren wij producten met behulp van een geavanceerd machinepark waaronder platen en kokerlasers, draadbuigrobots, lasrobot en CNC profileermachines.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een bedrijfsbureau medewerker op onze hoofdvestiging in Wateringen

Bedrijfsbureau

Het bedrijfsbureau is de spil van de Metazet/FormFlex organisatie. Dit zelfsturende team is verantwoordelijk voor het calculeren, controleren, voorbereiden, en inkopen van en voor onze producten. Dit alles in nauw overleg met het verkoop- en fabricageteam.

Taken

Je start met een zeer uitgebreid inwerkprogramma waarbij je alle collega’s en ons productenpakket leert kennen. Daarna volgt het inwerkprogramma binnen het bedrijfsbureau Je start met het inkoop proces en leert werken met ons ERP programma Unispeqs. Na verloop van tijd beheers je alle facetten van het bedrijfsbureau.

Functie eisen

Je beschikt over een technische achtergrond op HBO niveau door opleiding of ervaring en bent zeer nauwkeurig en sociaal. Werkervaring en affiniteit met de tuinbouwbranche is een pré. 

Wat biedt Metazet/FormFlex jou;

Een solide bedrijf met gemotiveerde collegiale collega’s met een gezonde werklust, betrokkenheid en verantwoording. Een open communicatie, informele prettige werksfeer, platte organisatiestructuur, nette en prettige werkplekken en een goede feed back. Een baan met uitdaging, doorgroei en eigen verantwoording. Een functie waarbij de persoonlijke kwaliteiten optimaal benut worden. Daarnaast een goed salaris wat past bij de zwaarte van de functie en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en scholingsmogelijkheden. 

Reageren op deze functie

Spreekt ons bedrijf en de functie je aan stuur dan je motivatie en CV naar Metazet/FormFlex  t.a.v. Henry Huiskens, De Lierseweg 6, 2291 PD Wateringen of per e-mail  henryhuiskens@metazet.com.

Voor verdere bedrijfsinformatie zie website: www.metazet.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld