• slide 1
  • Slide 2

Nieuws

Technisch medewerker uitvoering

Ben jij die jonge, gemotiveerde VMBO/MBO’er en ligt jouw hart bij techniek? Bekijk de vacature

Nieuwe aardbeiengoot vergroot...

Bij een aardbeienkwekerij in Venlo heeft FormFlex onlangs de nieuwe aardbeiengoot geleverd.Lees meer »

Metazet/FormFlex introduceert de...

Buisrailwagen die tijd bespaartLees meer »

Metazet/FormFlex wint PCA Award...

Tijdens de tweejaarlijkse PCA Conference, gehouden van 5 tot en met 8 juli 2015 aan de Gold Coast, Australië heeft Metazet/FormFlex een belangrijke en prestigieuze prijs gewonnen met het nieuwe automatische trilsysteem voor bestuiving:Lees meer »

Nieuw trilsysteem voor bestuiving

Voor de bestuiving in de glastuinbouw, en voor de tomatenteelt in het bijzonder worden veelal hommels ingezet. Deze vorm van bestuiving werkt heel natuurlijk, eenvoudig en levert erg goede resultaten op. Helaas kunnen niet overal hommels voor de bestuiving worden ingezet.Lees meer »

Nieuw teeltsysteem voor zachtfruit.

Vorig jaar klopte Wim Meyers van Meyers Soft Fruit aan bij Metazet / FormFlex om gezamenlijk een teeltsysteem te bedenken voor het telen van rode bessen, zwarte bramen en frambozen. Het knelpunt bleek de verschillende onderlinge afstand van de goten. Er wordt namelijk geteeld op h.o.h. 1,60 voor de rode bessen en de bramen en...Lees meer »

Metazet/FormFlex in de Hillenraad...

Tijdens het Hortigala is op vrijdag 31 oktober de Hillenraad 100 van 2014 gepresenteerd. Metazet/FormFlex is gestegen van plaats 67 naar plaats 64. Lees meer »

IV Goot - Opmerkelijk nieuw...

FormFlex/Metazet heeft een van de meest recente en opmerkelijke innovaties ontworpen: De Inverted Gutter, de Omgekeerde Goot (IV Gutter). De vorm van IV is totaal anders dan de traditionele goot. Het is nog steeds een open goot, maar de afvoerkanalen bevinden zich onder de goot.Lees meer »

Artikel 1 tot 8 van 12
<< Eerste < Vorige 1-8 9-12 Volgende > Laatste >>